Млинці з куркою, грибами та сиром

Закуски 55 Останнє оновлення: Apr 08, 2025 Створено: Apr 08, 2025
Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром Млинці з куркою, грибами та сиром
  • Порції: 5 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 00:45
  • Калорії: 183
  • Складність: Легко
Друк

Рум’яні та неймовірно апетитні. На столі не затримаються! Млинці з куркою, грибами та сиром виходять дуже ситними та смачними. Ні дорослі, ні діти не відмовляться їх спробувати. Подавайте зі сметаною або просто з солодким чорним чаєм. Тісто та начинка готуються просто, млинці виходять неймовірно смачними та ситними.

Інгредієнти

Інструкції

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Стегенце промийте під проточною водою та відваріть у підсоленій воді до готовності. На це у вас піде приблизно 40 хвилин. Вийміть стегенце з бульйону та дайте йому охолонути.
  2. З охолодженого стегенця зніміть шкірку, відокремте м’ясо від кісток та наріжте його дрібно поперек волокон.
  3. Свіжі шампіньйони промийте під проточною водою, обсушіть, при необхідності очистіть шапочки від плівочок та дрібно наріжте. У сковороді розігрійте рослинну олію та обсмажте на сильному вогні, помішуючи, приблизно 3 хвилини, трохи посоліть.
  4. Твердий сир натріть на тертці з великими отворами. Сир вибирайте свіжий, якісний, без додавання рослинних жирів.
  5. Змішайте в мисці підготовлені для начинки продукти: куряче м’ясо, гриби та сир.
  6. Як приготувати млинцеве тісто? У глибоку миску (щоб не забруднити робочу поверхню) просійте борошно, всипте сіль, вбийте яйця, влийте рослинну олію, молоко та гарячу воду. Пам’ятайте, що борошно має різні властивості, тому його може знадобитися трохи менше або більше, орієнтуйтеся на консистенцію тіста.
  7. Все ретельно перемішайте за допомогою міксера. Вийде однорідне рідке тісто. Додатково його можна процідити через ситечко, щоб точно не залишилося грудочок - я так і зробила. Тісто готове.
  8. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії, яку наливають тільки перед першим млинцем. Коли сковорода та олія добре прогріються, налийте черпаком невелику кількість тіста та рівномірно розподіліть його по дну сковороди. Смажте на середньому вогні до рум’яності.
  9. Переверніть млинчик на іншу сторону та також смажте до рум’яності 20-30 секунд. Таким чином посмажте всі млинці.
  10. У мене вийшло 15 невеликих млинчиків діаметром по 14 сантиметрів. Кількість млинців у вас буде залежати від розміру сковороди та кількості тіста, що використовується для випікання одного млинчика.
  11. Візьміть млинчик і на один край викладіть начинку.
  12. Скрутіть млинчик рулетом.
  13. Так вчиніть з усіма млинцями. Охолоджені млинчики зберігайте в холодильнику.
  14. Перед подачею млинчики потрібно обсмажити на вершковому маслі по 1 хвилині з кожного боку на середньому вогні до зарум’янення - якраз і сир розплавиться. Подавайте млинці, фаршировані куркою, грибами та сиром, теплими, за бажанням доповніть їх сметаною або іншим соусом.

Млинці з куркою, грибами та сиром



  • Порції: 5 Люди
  • Час підготовки: -
  • Час приготування: 00:45
  • Калорії: 183
  • Складність: Легко

Рум’яні та неймовірно апетитні. На столі не затримаються! Млинці з куркою, грибами та сиром виходять дуже ситними та смачними. Ні дорослі, ні діти не відмовляться їх спробувати. Подавайте зі сметаною або просто з солодким чорним чаєм. Тісто та начинка готуються просто, млинці виходять неймовірно смачними та ситними.

Інгредієнти

Інструкції

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Стегенце промийте під проточною водою та відваріть у підсоленій воді до готовності. На це у вас піде приблизно 40 хвилин. Вийміть стегенце з бульйону та дайте йому охолонути.
  2. З охолодженого стегенця зніміть шкірку, відокремте м’ясо від кісток та наріжте його дрібно поперек волокон.
  3. Свіжі шампіньйони промийте під проточною водою, обсушіть, при необхідності очистіть шапочки від плівочок та дрібно наріжте. У сковороді розігрійте рослинну олію та обсмажте на сильному вогні, помішуючи, приблизно 3 хвилини, трохи посоліть.
  4. Твердий сир натріть на тертці з великими отворами. Сир вибирайте свіжий, якісний, без додавання рослинних жирів.
  5. Змішайте в мисці підготовлені для начинки продукти: куряче м’ясо, гриби та сир.
  6. Як приготувати млинцеве тісто? У глибоку миску (щоб не забруднити робочу поверхню) просійте борошно, всипте сіль, вбийте яйця, влийте рослинну олію, молоко та гарячу воду. Пам’ятайте, що борошно має різні властивості, тому його може знадобитися трохи менше або більше, орієнтуйтеся на консистенцію тіста.
  7. Все ретельно перемішайте за допомогою міксера. Вийде однорідне рідке тісто. Додатково його можна процідити через ситечко, щоб точно не залишилося грудочок - я так і зробила. Тісто готове.
  8. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії, яку наливають тільки перед першим млинцем. Коли сковорода та олія добре прогріються, налийте черпаком невелику кількість тіста та рівномірно розподіліть його по дну сковороди. Смажте на середньому вогні до рум’яності.
  9. Переверніть млинчик на іншу сторону та також смажте до рум’яності 20-30 секунд. Таким чином посмажте всі млинці.
  10. У мене вийшло 15 невеликих млинчиків діаметром по 14 сантиметрів. Кількість млинців у вас буде залежати від розміру сковороди та кількості тіста, що використовується для випікання одного млинчика.
  11. Візьміть млинчик і на один край викладіть начинку.
  12. Скрутіть млинчик рулетом.
  13. Так вчиніть з усіма млинцями. Охолоджені млинчики зберігайте в холодильнику.
  14. Перед подачею млинчики потрібно обсмажити на вершковому маслі по 1 хвилині з кожного боку на середньому вогні до зарум’янення - якраз і сир розплавиться. Подавайте млинці, фаршировані куркою, грибами та сиром, теплими, за бажанням доповніть їх сметаною або іншим соусом.

Вам також може сподобатися

Додайте свій коментар

Розсилка

Підпишіться, щоб отримувати електронні оновлення про нові рецепти.